AcasăNewsCutremurator: sex in trei, cu mama si cu fetita de 11 ani

Cutremurator: sex in trei, cu mama si cu fetita de 11 ani

Iulia Burdun din satul Sacele s-a prezentat la Sectia de Politie Rurala Cogealac pentru a anunta ca fiica sa de nici 11 ani a fost violata de Mihai Vasilescu, un cunoscut al familiei, si acum este insarcinata in sase luni.

Mamica la 11 ani, fetita poate ajunge in plasament social

Ancheta demarata imediat de catre politisti a scos insa la iveala amanunte cutremuratoare asupra acestui caz. In primul rand, deja s-au strans mai multe declaratii ale unor vecini care sustin ca, in lipsa sotului sau, plecat la munca in Italia, femeia de 40 de ani l-ar fi adus in casa pe tanarul de 21 de ani, cu care intretinea relatii extraconjugale. Apoi, suspectul, plecat intre timp in Botosani, a recunoscut ca, in aceeasi perioada iulie – decembrie a anului trecut, a intretinut constant relatii sexuale si cu micuta de 10 ani, dar a sustinut ca ar fi fost vorba de o frumoasa poveste de dragoste, fetita fiind de fapt logodnica sa! Mai mult, anchetatorii o suspecteaza deja pe mama ca ar fi avut cunostinta de acest incredibil menaj in trei si  l-ar fi reclamat abia acum pe amant ca sa se razbune, geloasa ca acesta a plecat de la ea. In apararea sa, tanarul a cerut-o de nevasta pe viitoarea mamica, desi aceasta are acum doar 11 ani…

Ore de educatie sexuala in scoli

Tudor Ciuhodaru

Deputatul UNPR  Tudor  Ciuhodaru, medic de profesie, propune introducerea orelor de educatie pentru sanatate inca din scoala generala. Parlamentarul a explicat ca lipsa educatiei a adus tarii noastre un dezonorant prim loc in Europa la capitolul avorturi, mame minore si copii abandonati. „Cazul gravidei de doar 11 ani  confirma  statisticile si face din orele de educatie pentru sanatate in scoli o problema de sanatate publica”, a precizat Ciuhodaru.

author avatar
Toni Matei
2.190 afisari

2 COMENTARII

  1. Vai de noi. Da, din pacate la capitolul educatie si cultura stam foarte prost si analfabetismul e in floare. Noi in loc sa progresam, regresam rau de tot si suntem mai primitivi decat primitivii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger