AcasăNewsCUTREMURATOR! Mesajul lui Borcea, de dupa gratii, pentru familie

CUTREMURATOR! Mesajul lui Borcea, de dupa gratii, pentru familie

Cristian Borcea, fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Borcea a fost gasit vinovat de inselaciune si spalare de bani in Dosarul Transferurilor. Afaceristul s-a deplasat la Constanta, urmand sa fie incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, alaturi de Gigi Becali, nasul sau, si de fratii Ioan si Victor Becali.

Aflat inca in arestul IPJ Constanta, Borcea a transmis familiei un mesaj cutremurator, conform libertatea.ro.

Afaceristul i-a transmis lui Patrick, fiul sau cel mare, ca „de acum tu esti capul familiei, sa ai grija de fratiorii tai. De asemenea, Borcea i-a transmis Mihaelei, fostei sale sotii, urmatorul mesaj: „Incearca sa te linistesti! Asta e, nu avem ce face. Trebuie sa-ti revii pentru ca aia mici se bazeaza doar pe tine de acum inainte. Nu-i lasa sa se uite zilele astea la televizor, ca o sa se discute pe toate posturile despre condamnarea mea”.

Borcea i-a transmis un mesaj special si Alinei, actuala sa sotie: „Iarta-ma, iubirea mea, ca te-am bagat in situatia asta de rahat. Nici nu stii cat de rau imi pare. Fii tare, ca sa poti sa-l cresti pe George Alexandru (n.r. – fiul celor doi in varsta de numai un an si noua luni)”.

author avatar
Cristi Ionita
1.627 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger