AcasăNewsCutremurator: Declaratia fiului victimei lui Silviu Lung! Baiatul si-a salvat sora de...

Cutremurator: Declaratia fiului victimei lui Silviu Lung! Baiatul si-a salvat sora de la moarte!

La doua zile de la accidentul provocat de Silviu Lung – fostul portar al Nationalei de Fotbal a Romaniei –, cumnatul soferului ucis de fostul fotbalist a vorbit atat de starea de sanatate a nepotilor lui, cat si de inmormantarea care urmeaza sa aiba loc.

Silviu Lung a scapat cu rani usoare din accidentul in care a fost implicat miercuri, iar acum este cercetat penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, si risca intre doi si cinci ani de inchisoare. La doua zile de la cumplitul accident in care un barbat si-a pierdut viata, iar doi dintre copiii lui, care se aflau cu el in masina, au fost raniti, cumnatul victimei accidentului a vorbit despre cele intamplate, potrivit rtv.net.

Barbatul sustine ca nepotul sau, de numai 15 ani, si-a salvat sora, in varsta de 17 ani, insa nu a mai reusit sa faca nimic pentru tatal lui, care a murit pe loc in urma impactului. In acelasi timp el a adaugat ca este convins ca familia sportivului regreta cele intamplate.

“A realizat totul. Mi-a povestit tot ce s-a intamplat. Din momentul impactului pana cand s-a urcat in masina cu domnul Silviu Lung. A luat-o in brate si a pus-o langa masina. A intrebat-o pe sora lui daca este bine iar ea a strigat de doua ori, ‘Da, da’. A incercat sa il scoata si pe tata, dar nu a putut sa il scoata. I-a pus mana pe gat si i-a verificat pulsul, si atunci a inteles ca este mort. Familia lui Lung a luat legatura cu noi. A ramas sa facem inmormantarea. Nu ar fi momentul sa vina la inmomantare. Este o tragedie, un moment trist. Sunt convins ca familia lui regreta”, a povestit cumnatul soferului decedat.

Citeste si:

Silviu Lung a fost implicat miercuri, in jurul orei 15.00, intr-un accident rutier mortal, pe drumul european E 79, care leaga Craiova de Calafat, in localitatea doljeana Radovani. Masina condusa de Silviu Lung a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina Renault in care se aflau trei persoane. In urma impactului, soferul care conducea autoturismul Renault, un barbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi copii ai barbatului decedat si Silviu Lung – au fost ranite.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger