AcasăNewsCUTREMURATOR: Corpul unei romance decapitate si transate in Israel, gasit intr-o valiza!

CUTREMURATOR: Corpul unei romance decapitate si transate in Israel, gasit intr-o valiza!

Sfarsit ingrozitor pentru o romanca, menajera in Israel. Un imigrant turc a marturisit ca a omorat-o pe femeia in varsta de 45 de ani, al carei trup decapitat si dezmembrat a fost gasit intr-o valiza, in Tel Aviv, relateaza Jerusalem Post, in editia electronica de miercuri.

Cetateanul turc Aydan Demiran, in varsta de 50 de ani, a marturisit ca a ucis o romanca in varsta de 45 de ani, al carei cadavru transat a fost gasit intr-o valiza, sambata, in Tel Aviv. Presupusul criminal a fost arestat marti dupa-amiaza in timp ce voia sa se imbarce intr-un avion cu destinatia Turcia, a declarat politia.

In timpul interogatoriului, el ar fi marturisit crima. Astfel, dupa ce a strangulat-o, barbatul a taiat corpul victimei in bucati, pe care le-a pus intr-o valiza, pentru a nu fi descoperit. Deocamdata nu se stie daca Demiran a actionat singur.

Victima, Ilona Denise – originara din Romania, a lucrat in Israel ca menajera in ultimii ani, mai intai la Haifa, apoi la Tel Aviv, potrivit aceleiasi surse. Cadavrul ei a fost identificat sambata, datorita unor probe „medico-legale gasite la fata locului”, iar prin intermediul Interpolului, contactat de politia din Tel Aviv, a fost gasita si familia victimei. Fiica femeii le-a dat autoritatilor numarul de telefon din Israel al mamei ei, ceea ce a condus la Demiran.

Deocamdata, noteaza sursa citata, capul victimei nu a fost gasit, dar politia a precizat ca Demiran a oferit informatii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

Femeia a fost gasita sambata dupa-amiaza, dupa ce un trecator a vazut valiza si a sunat la politie pentru a anunta prezenta unui pachet suspect, mai noteaza The Jerusalem Post.

Foto: Jerusalem Post

author avatar
Alina Costache
1.440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger