AcasăNewsCUTREMURATOR! Copil de trei luni ACUZAT ca... a incercat sa-si UCIDA MAMA!

CUTREMURATOR! Copil de trei luni ACUZAT ca… a incercat sa-si UCIDA MAMA!

O mama acuzata ca a incercat sa-si omoare fetita de numai trei luni le-a spus judecatorilor ca ea nu a vrut decat sa se apare de bebelusul care ar fi avut intentia sa o ucida.

Anna Murphy, in varsta de 35 de ani, din Tacoma, Washington, a fost adusa, marti, in fata instantei, fiind acuzata ca a incercat sa-si omoare propriul copil.  Femeia a pledat “nevinovat”, noteaza Daily Mail.

Potrivit rapoartelor anchetatorilor, tatal fetitei a aflat de incident, duminica, chiar de la Murphy care i-a povestit ca s-a aruncat peste copil, pe podea, in incercarea de a se apara de “atacul” micutei lor. Barbatul a alertat imediat autoritatile, dupa ce a vazut ca bebelusul era plin de sange.

Cand a fost intervievata de politisti, mama a spus ca fiica ei, de trei luni, a incercat sa o omoare, asa ca ea nu a incercat decat sa o exorcizeze. Totodata, Anna le-a mai declarat oamenilor legii ca ea a vrut doar sa o salveze pe micuta de la “calatoria intr-o alta dimensiune”.

Copilul a suferit leziuni faciale, fiind in afara oricarui pericol. Acum micuta se afla in custodia autoritatilor.

Femeia le-a mai marturisit psihologilor, care au evaluat stare de sanatate a femeii, ca a fost violata si ca “se afla intr-o casa plina cu oglinzi, impreuna cu Hittler”. Iubitul femeii le-a spus politistilor si ca aceasta a amenintat ca se va sinucide in urma cu o luna.

Murphy a fost arestata.

Foto: Daily Mail

author avatar
Alina Costache
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger