AcasăNewsCutremurator. Ce a povestit tatal romanului ranit in atacul din Las Vegas

Cutremurator. Ce a povestit tatal romanului ranit in atacul din Las Vegas

Dupa ce, in prima faza, mama lui Luca le-a cerut cunoscutilor sa se roage pentru fiul ei, anuntand ca acesta fusese impuscat in timpul atacului din Las Vegas, tatal tanarului clujean a oferit detalii despre starea baiatului in varsta de 23 de ani, aflat pe un pat de spital, dupa ce un glont i s-a oprit in plamanul drept, organ din care medicii s-au vazut nevoiti sa taie doua treimi.

Tatal lui Luca a dat detalii curemuratoare despre episodul prin care a trecut baiatul aflat, la momentul respectiv, la Terapie Intensiva, dupa ce a fost operat. Marcat, in mod firesc, de situatia prin care a trecut fiul sau, parintele lui Luca a explicat, seara trecuta, la Antena 3, ca baiatul a avut un glont care „a intrat (…) prin plamanul stang si a coborat in diagonala, pana in plamanul drept, si a ramas in plaman (…) si a trebuit sa-l opereze (…) in momentul de fata e stabilizat, la Terapie Intensiva”.

Totodata, tatal clujeanului a explicat ca Luca se afla in seara dezastrului la concertul respectiv pentru ca lucra, ca barman, si ca mama acestuia a fost cea care l-a anuntat despre faptul ca tanarul a fost impuscat.

Luca se numara printre cele peste 500 de persoane ranite de ploaia de gloante trase de barbatul in varsta de 64 de ani care a deschis focul asupra miilor de oameni aflati la un concert, duminica seara tarziu, in zona hotelului Mandalay Bay, in care se cazase atacatorul, undeva la etajul 32, de unde a si semanat dezastrul.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger