AcasăNewsCutremurător! Bărbat cu HIV, acuzat că și-a violat verișoara în vârstă de...

Cutremurător! Bărbat cu HIV, acuzat că și-a violat verișoara în vârstă de 12 ani. A fost trimis în judecată de procurorii vâlceni

(sursa foto: glasul-hd.ro)

Un caz cutremurător a ieșit la iveală, după ce procurorii vâlceni au decis trimiterea în judecată a unui bărbat, purtător al virsului HIV, acuzat că și-a violat verișoara, o copilă de 12 ani. Dosarul va ajunge pe masa judecătorilor de la Tribunalului Vâlcea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunțat, miercuri, 21 decembrie, într-un comunicat de presă, că procurorii au dispus, în cursul zilei precedente, trimiterea în judecată a unui bărbat. Acesta este acuzat de viol şi tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.

Amănunte șocante din anchetă

Faptele de care este acuzat bărbatul – a cărui vârstă nu a fost făcută publică – ar data din primăvara anului trecut. Și ar fi avut loc în timp ce acesta s-ar fi aflat în vizită la domiciliul copilei, ruda sa primară.

În zilele de 23/24.03.2021 şi 24/25.03.2021, în timp ce inculpatul se afla în vizită la domiciliul persoanei vătămate minore, verişoara sa primară, în vârstă de 12 ani, prin constrângere, profitând de vârsta persoanei vătămate, de diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi de calitatea sa de văr primar mai mare, a întreţinut relaţii sexuale cu minora, în contextul în care acesta este purtător al virsului HIV STDB1 încă din anul 2018, împrejurare ascunsă victimei”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Tribunalului Vâlcea.

321 afisari

10 COMENTARII

      • Alo..alo…expertiza INML.e.gata intr-o luna, doua…audierea martorilor intr-o zi doua…gata un astfel de dosar in max.3 luni.Il trimiti in judecata .De ce drac le -au trebuit mai mult de un an juma”?
        Ca sa zburde prezumtibilul pedofil pe strazi ?

  1. O sa-l mangaie pe dovleac si o sa-i ciufuleasca barzoiul,ca alte mii de nenorociti pedofili,violatori.Pt.ca asa le-a explicat madam procuror genral subalternilor,cica fetitele sunt vinovate,ele vor sa se…. ca sa ” procreeze „.Asa-i madam ?

  2. „şi tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit.”

    -nu e chiar asa!
    chestia cu „tentativa” e SERIOASA IN GENERAL
    pentru ca NEAGA IN PRINCIPIU IMUNITATEA NATURALA!
    (poate domnishoara era imuno-compromisa,
    de la medicamente,de exemplu)

  3. „profitând de ……. calitatea sa de văr primar mai mare,
    a întreţinut relaţii sexuale ”

    -probabil e un obicei prin partile alea
    ale Tribunalului Vâlcea………

  4. Fuiii… Vărul a încălcat monopolul globalist. Numai statul satanist are voie să injecteze zeama sigură și eficientă …

  5. Deja sunt spitalele pline cu înțepați betegiți à la longue . Asta nu mai cutremură pe nimeni?

  6. Nu trebuia trimis in judecata. Ce mai e de judecat in cazul respectiv? Trebuia ucis cu pietre!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger