AcasăNewsCUTREMURATOR! Asa arata locul in care s-a prabusit avionul pilotat de Adrian...

CUTREMURATOR! Asa arata locul in care s-a prabusit avionul pilotat de Adrian Iovan! (FOTO)

Un accident aviatic tulburator, produs luni dupa-amiaza, a adus doliul peste intreaga Romaniei.

Unul dintre cei mai buni piloti din Romania, regretatul Adrian Iovan, si o studenta la medicina, care si-a pus viata in pericol pentru un transplant ce salva o alta viata, au murit in urma unui accident aviatic petrecut luni dupa-amiaza, in apropiere de Cluj.

Avionul de mici dimensiuni, pilotat de Adrian Iovan, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Incercand sa dezghete aripile, pilotul a efectuat o manevra ce presupunea reducerea altitudinii la care se zbura. Din cauza cetii dense, pilotul nu a vazut varful unui brad inalt, iar avionul s-a izbit de copac, prabusindu-se de la circa 2.000 de metri inaltime.

Manevrele de ultim moment efectuate de Adrian Iovan au facut ca impactul sa fie mai putin violent, astfel ca pilotul a reusit, in prima faza, sa salveze viata celor 7 pasageri. Totusi, botul avionului s-a facut praf, Adrian Iovan ramanand incarcerat intre fiare.

Chiar si asa, pilotul a mai fost constient timp de aproximativ doua ore de la momentul impactului, iar daca echipele de interventie actionau cu promptitudine, poate ar fi scapat cu viata.

Din pacate, a durat sase sau sapte ore pana s-a ajuns la victime, astfel ca pentru Adrian Iovan si pentru o studenta la medicina aflata in echipa care se deplasa la Oradea nu s-a mai putut face.

Primele imagini publicate de la fata locului, de citynews.ro, sunt deosebit de dramatice. Printre altele se observa cum Adrian Iovan a ramas chircit intre fiarele contorsionate.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.418 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger