Cauta

CUTREMURATOR: „Ajutor, ma violeaza!” Mesajul disperat trimis de o adolescenta, pe Facebook, in timp ce era abuzata!

O eleva de gimnaziu din Anglia a reusit,  in timp ce era violata, sa trimita mesaje familiei in care implora sa fie ajutata, folosind aplicatia de mesagerie instant de la Facebook, instalata pe smartphone-ul ei.

Atacatorul a acostat-o pe tanara si i-a cerut sa ii arate drumul spre un pub. Pe drum insa a prins-o si a amenintat-o sa nu faca nici un zgomot. Dupa care a tarat-o intr-o padure din imprejurimi unde a violat-o.

Fata, in varsta de 14 ani, a reusit sa trimita mesajele  catre pagina de profil a surorii ei. Desi a observat mesajele disperate, si si-a alertat parintii, acestia nu au putut interveni la timp pentru a-si salva fiica. Tanara a fost gasita  mai tarziu, in stare de soc, la marginea unei sosele.

Incidentul s-a intamplat in  august anul trecut. Atacatorul, David Edgerton, un dependent de heroina  in varsta de 22 de ani, a fost prins, descoperindu-se ulterior ca nu este la prima agresiune de acest fel. In iunie 2009 acesta a incercat sa violeze o colega de scoala patrunzand prin efractie in casa acesteia, iar  in decembrie 2011 a atacat o fetita in varsta de 10 ani, fiind oprit de un trecator.

Judecatorul de caz a criticat aspru lipsa de reactie a politiei din comitatul Mold Crown, pentru faptul ca e esuat in a-l prinde  si acuza  pe Edgerton, acest lucru  avand consecinte grave pentru tanara de 14 ani care a cazut in cele din urma victima lui  David Edgerton. Barbatul urmeaza sa primeasca ani grei de puscarie pentru fapta savarsita.

Bogdan Enache

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version