AcasăNewsCUTREMURATOR: "Ajutor, ma violeaza!" Mesajul disperat trimis de o adolescenta, pe Facebook,...

CUTREMURATOR: „Ajutor, ma violeaza!” Mesajul disperat trimis de o adolescenta, pe Facebook, in timp ce era abuzata!

O eleva de gimnaziu din Anglia a reusit,  in timp ce era violata, sa trimita mesaje familiei in care implora sa fie ajutata, folosind aplicatia de mesagerie instant de la Facebook, instalata pe smartphone-ul ei.

Atacatorul a acostat-o pe tanara si i-a cerut sa ii arate drumul spre un pub. Pe drum insa a prins-o si a amenintat-o sa nu faca nici un zgomot. Dupa care a tarat-o intr-o padure din imprejurimi unde a violat-o.

Fata, in varsta de 14 ani, a reusit sa trimita mesajele  catre pagina de profil a surorii ei. Desi a observat mesajele disperate, si si-a alertat parintii, acestia nu au putut interveni la timp pentru a-si salva fiica. Tanara a fost gasita  mai tarziu, in stare de soc, la marginea unei sosele.

Incidentul s-a intamplat in  august anul trecut. Atacatorul, David Edgerton, un dependent de heroina  in varsta de 22 de ani, a fost prins, descoperindu-se ulterior ca nu este la prima agresiune de acest fel. In iunie 2009 acesta a incercat sa violeze o colega de scoala patrunzand prin efractie in casa acesteia, iar  in decembrie 2011 a atacat o fetita in varsta de 10 ani, fiind oprit de un trecator.

Judecatorul de caz a criticat aspru lipsa de reactie a politiei din comitatul Mold Crown, pentru faptul ca e esuat in a-l prinde  si acuza  pe Edgerton, acest lucru  avand consecinte grave pentru tanara de 14 ani care a cazut in cele din urma victima lui  David Edgerton. Barbatul urmeaza sa primeasca ani grei de puscarie pentru fapta savarsita.

Bogdan Enache

author avatar
eNational
1.923 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger