AcasăNewsCutremurator: A fost la un pas sa-si piarda viata, dar nu stie...

Cutremurator: A fost la un pas sa-si piarda viata, dar nu stie ca viitoarea lui sotie este moarta!

Vrancea. Doi tineri logoditi au fost gasiti inconstienti in casa, chiar de mama baiatului, cuplul fiind intoxicat cu monoxidul de carbon degajat de soba din camera. Doar tanarul a putut fi salvat, insa baiatul nu a aflat ca viitoarea lui sotie a murit.

O tarana de 20 de ani, din comuna Homocea, din Vrancea, si-a pierdut viata din cauza monoxidului de carbon degajat de soba din dormitor. Fata dormea alaturi de logodnicul ei, insa doar baiatul a mai putut fi salvat.

„Am fost solicitati sa intervenim. La fata locului se afla deja un echipaj al ambulantei, medicii au efectuat manevrele de resuscitare insa pentru femeie nu s-a mai putut face nimic”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, locotenent Cristina Duta.

Barbatul, de 22 de ani, a fost gasit in stare de inconstienta de mama sa care, intrand in camera sa vada ce fac tinerii, a descoperit-o si pe viitoarea nora intinsa pe jos, cu sange la gura.

Medicii ajunsi la fata locului au constatat decesul fetei, iar pe baiat l-au resuscitat si l-au dus la Spitalul Judetean Focsani. Tinerii erau logoditi de anul trecut iar in toamna urmau sa faca si cununia civila si religioasa. Barbatul nu a aflat inca de moartea logodnicei sale.

author avatar
Alina Costache
1.261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger