AcasăNewsCUTREMUR periculos, în România. Speriaţi, oamenii au ieşit în stradă cu ce...

CUTREMUR periculos, în România. Speriaţi, oamenii au ieşit în stradă cu ce aveau pe ei

Un seism cu o magnitudine însemnată s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în România. Cutremurul a avut loc luni la ora 00.40 în județul Gorj.

Seismul din Oltenia este considerat unul mediu, a avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 10 km.

Ce zone au fost afectate?

Cutremurul s-a produs la 7 km Nord de Târgu Jiu, 72 de km Nord-Est de Drobeta-Turnu Severin, 75 de km Sud de Hunedoara, 86 de km Vest de Râmnicu Vâlcea, 89 de km Sud de Deva și 98 de km Nord-Vest de Craiova.

Seismul a fost urmat de o replică de 2,6 grade. Din cauza panicii, oamenii au ieșit în stradă. Inspectoratul pentru situații de urgentă Gorj precizează că în urma seismului nu s-au înregistrat apeluri de ajutor.

Reamintim că județul Gorj a manifestat o activitate tectonică neobișnuit în ultimele luni.

568 afisari

8 COMENTARII

  1. Să ne explice oemveul ce e cu cutremurele astea. Am scăpat de yankei care voiau să caute gaze de șist în Moldova și am dat peste ăștilalți pe care nu-i mai poate sătura nimeni.

  2. numai minciuni si exagerari , valabil pentru toata media din Romania . de ce este periculos un cutremur de 4 grade ?

  3. „Reamintim că județul Gorj a manifestat o activitate tectonică neobișnuit în ultimele luni.” Si de ce nu aminititi ca in zona sint exploatari de gaze de sist? Nenorocitii astia de la omv nu se lasa pina nu produc o tragedie!

  4. poti sa te culci preventiv
    -nu se stie niciodata-
    in chiloti Victoria’s Sectret…la o adica chiar nu mai conteaza
    dintr-un motiv sau altul.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...