AcasăNewsCutremur, luni dimineață, în România. În ce zonă s-a produs seismul

Cutremur, luni dimineață, în România. În ce zonă s-a produs seismul

Un cutremur slab s-a produs în dimineața zilei de luni, 28 august, în România.

Din primele informații venite de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 08:36, în Oltenia, Gorj. Seismul a avut magnitudinea 2.2 și s-a produs la adâncimea de 11.7 kilometri.

Conform infp.ro, cutremurul de luni dimineață s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 16km N de Târgu Jiu, 66km S de Hunedoara, 76km NE de Drobeta-Turnu Severin, 80km S de Deva, 90km V de Râmnicu Valcea, 98km SV de Sibiu.

Duminică, 27 august, alte două cutremure – slabe ca magnitudine – s-au produs în România. Unul la ora 18:05, în zona seismică Vrancea – Buzău, ce a avut magnitudinea 2.8, iar celălalt în dimineața zilei de 27 august, la ora 06:00, în Oltenia, Gorj, acesta având magnitudinea 2.2.

În urmă cu doar câteva zile, un cutremur mediu avusese loc în Oltenia, Gorj, la adâncimea de 14 kilometri. S-a întâmplat pe 21 august, la ora 00:39, acel cutremur având magnitudinea 4.5.

297 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...