AcasăNewsCutremur, luni dimineață, în România. Ce magnitudine a avut seismul din 11...

Cutremur, luni dimineață, în România. Ce magnitudine a avut seismul din 11 decembrie

sursa foto: b1tv.ro

A fost cutremur în dimineața zilei de luni, 11 decembrie, în România. Mișcarea telurică s-a produs în zona seismică Vrancea și a avut peste 3 grade pe Richter.

Din primele informații transmise de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul din prima zi a acestei săptămâni s-a produs la ora 04:01, în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 115.5 kilometri. Și a avut 3,2 grade pe Richter.

Cutremurul de luni dimineață s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 49km NV de Buzău, 55km V de Focșani, 67km SE de Sfântu-Gheorghe, 72km E de Brașov, 75km NE de Ploiești.

Trei cutremure, slabe ca magnitudine, s-au înregistrat duminică, 10 decembrie, în Oltenia, Gorj. Conform infp.ro, unul dintre seisme, ce s-a produs la ora 22:51, a avut 2,7 grade, un altul, înregistrat la ora 18:30, a avut 2,3 grade, iar primul din această serie a avut 2,1 grade, fiind înregistrat la ora 17:57.

Două cutremure medii, în ultimele zile

Alte două cutremure – de această dată medii- au fost înregistrate în România în ultimele zile, ambele în zona seismică Vrancea – județul Buzău.

Unul dintre ele s-a produs în seara zilei de 9 decembrie, la ora 19:08, și a avut 4 grade pe Richter, iar celălalt pe 4 decembrie, la ora 00:05 – acesta având 4,8 grade.

386 afisari

2 COMENTARII

    • Valiculi , la tini o fi normal , da io nu mai posi sa o tiu tat intr-o zgaltaitura , fa siva si domoliesti Vransa ca diraiaza cu mini marfariu di pi sini …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger