AcasăNewsDEZVĂLUIRE! De ce nu mai apare Gigi Becali la tv! „Războinicul luminii”...

DEZVĂLUIRE! De ce nu mai apare Gigi Becali la tv! „Războinicul luminii” nu a scăpat!

Gigi Becali a fost infectat cu noul coronavirus dar a refuzat să fie internat chiar dacă echipele medicale s-au deplasat la vila sa din Pipera.

Se pare că patronul de la FCSB s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la mama sa, Alexandrina, care este, de asemenea testată pozitiv.

Ca o coincidență, și la FCSB situația este critică după ce a fost depistat un adevărat focar de COVID, 18 jucători şi membrii ai staff-ului fiind testaţi pozitiv.

Acesta este și motivul pentru care la partida din Europa League cu Backa Topola, clubul lui Becali a avut la dispoziţie doar 14 jucători.

Reamintim că gigi becali nu a respectat niciun moment restricțiile, patronul spunând că nu crede în existența coronavirusului.

La botezul nepoatei sale, Becali și familia sa au fost în biserică fără masca obligatorie în spațiile închise.

Ce spunea Gigi Becali înainte de îmbolnăvire: „Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid”

„Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid.

Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid.”, spunea, înainte să se infecteze Gigi Becali.

author avatar
Eli Dan Davidescu
703 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce nenea Gigi iti iei imunitatea prin O. Iei aceiasi cantitate mereu. E o prostie.
    E un adevar in ce spune nenea Gigi in sens de protectie genetica prin imunizare Bcg dar si datorita religiei. Insa nenea Gigi uita puterea dracilor de a te imbolnavi intretimp.Deci daca nenea Gigi se crede mai protejat decat IPS Pimen se inseala. Cum lucra dracul?
    Timp ce nici un preot impartasit de Ips Pimen nu a facut covig. Ips Pimen a murit de covig…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger