AcasăNewsCutremur Italia: Trei replici puternice dupa seismul de 5,8 grade, de marti...

Cutremur Italia: Trei replici puternice dupa seismul de 5,8 grade, de marti dimineata – VIDEO

(foto: Agerpres)

Trei replici puternice, de peste 5 grade pe Richter, s-au produs in ultimele ore in Italia, dupa ce, dimineata, nordul tarii a fost lovit de un seism de 5.8 grade pe scara Richter. Cel putin zece oameni au murit in urma producerii cutremurului inregistrat la 9, ora locala.

(foto: Agerpres)

Potrivit Institutului italian de Geologie, primele doua replici ale cutremurului ar fi masurat 5,3, respectiv 5,1 grade pe scara Richter. De asemenea, o a treia replica, de 5,6 grade, ar fi avut loc in jurul orei locale 13 (14, ora Romaniei-n.r), informeaza CNN.

Pana la aceasta ora, bilantul in urma producerii cutremurului de 5.8 grade, care a lovit, dimineata, nordul Italiei indica 10 morti si mai multi raniti. De asemenea, cateva cladiri s-au prabusit in urma miscarii telurice. Speriati, oamenii au iesit pe strazi.

UPDATE – CUTREMUR de 5.8 grade, marti, in Italia: 10 morti si mai multe cladiri daramate -VIDEO

Teama italienilor este cu atat mai mare cu cat epicentrul seismului de 5.8 grade a fost localizat in Emilia-Romagna, regiune afectata in urma cu noua zile de un cutremur de 6 grade, care a dus la pierderi de vieti omenesti si a provocat pagube materiale semnificative.

[youtube]WoaEXTQ1fzA[/youtube]

845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger