AcasăNewsCUTREMUR ITALIA - MAE: Nu sunt romani printre victime

CUTREMUR ITALIA – MAE: Nu sunt romani printre victime

(foto: captura youtube)

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), nu sunt cetateni romani printre victimele seismului de 6 grade care a lovit, duminica dimineata, nordul Italiei. Cel putin sapte persoane au murit si alti 50 au fost ranite dupa producerea seismului resimtit, printre altele, la Bologna si Milano.

(foto: captura youtube)

Oficialii Consulatului General al Romaniei la Bologna informeaza, prin intermediul unui comunicat, faptul ca pana la acest moment nu detin nicio informatie care sa confirme ca printre victimele cutremurului din Italia s-ar afla si cetateni romani.

„Consulatul General al Romaniei la Bologna se afla in contact cu autoritatile locale pentru a verifica daca printre persoanele afectate de cutremur se afla si cetateni romani. Pana la aceasta ora nu a fost primita nicio informatie care sa confirme acest lucru si nu au fost primite solicitari de asistenta consulara”, se precizeaza in comunicat, potrivit rtv.net.

UPDATE Cutremur de 6 grade in Italia. Cel putin sapte morti, zeci de raniti si cladiri distruse- VIDEO

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 50 au fost ranite in urma producerii unui cutremur de 6 grade, in nordul Italiei, conform CNN. Seismul s-a produs in jurul orei locale 04.00 (05.00- ora Romaniei-n.r.),  in nord-vestul Bologniei, potrivit Institutului American de Fizica a Pamantului. Cutremurul a fost resimtit si la Milano.

[youtube]ENhzvnKaVzc[/youtube]

1.437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger