AcasăNewsCutremur în zona seismică Vrancea, miercuri dimineață

Cutremur în zona seismică Vrancea, miercuri dimineață

sursa foto: bzi.ro

Un nou cutremur s-a produs în România, de această dată miercuri dimineață, 6 martie.

Cutremurul din dimineața zilei de 6 martie a avut loc la ora 05:12 și a avut 3 grade pe Richter, fiind, așadar, unul slab. Din informațiile făcute publice de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la adâncimea de 125.7 kilometri.

Conform informațiilor postate pe site-ul infp.ro, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43km V de Focșani, 54km N de Buzău, 72km E de Sfântu-Gheorghe, 80km E de Brașov, 89km NE de Ploiești.

Cutremur de 3,9 grade, marți după-amiază

Cu doar o zi în urmă, respectiv marți, 5 martie, la ora 15:12, în România avusese loc un alt cutremur. Ce s-a produs tot în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Seismul de marți după-amiază a avut 3,9 grade pe Richter.

De asemenea, în dimineața zilei de 4 martie, la ora 03:47, în zona seismică Vrancea, Buzău avusese loc un cutremur slab, de 2,6 grade.

Cel mai semnificativ cutremur înregistrat în România în ultima perioadă s-a produs săptămâna trecută. Seismul a fost unul mediu, având 4,2 grade pe Richter. Și a avut loc joi, 29 februarie 2024, la ora 11:25, în zona seismică Vrancea, Buzău.

219 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger