AcasăNewsCutremur în România, vineri dimineață. Ce magnitudine a avut seismul din zona...

Cutremur în România, vineri dimineață. Ce magnitudine a avut seismul din zona Vrancea

(sursa foto: romaniatv.net)

S-a cutremurat pământul, vineri dimineață, în România. Cutremurul din 28 aprilie s-a produs la ora 06:13.

Conform informațiilor venite de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 142 kilometri. Și a avut 3,6 grade pe Richter, fiind încadrat în categoria seismelor slabe.

Cutremur de 3,4 grade în Gorj, în 22 aprilie

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km NV de Buzău, 59km SE de Sfântu-Gheorghe, 60km E de Brașov, 68km V de Focșani, 68km NE de Ploiești, 96km NE de Târgoviște.

În cursul lunii aprilie, în țară au avut loc mai multe cutremure. Unul dintre acestea a fost înregistrat în dimineața zilei de 22 aprilie, la ora 10:06, în Oltenia- Gorj. A avut 3,4 grade și s-a produs la adâncimea de 16 kilometri, fiind așadar un cutremur de suprafață.

Un alt seism s-a produs în dimineața zilei de 12 aprilie, la ora 07:16, în județul Vrancea. Acel cutremur avut 3, 4 grade pe Richter.

458 afisari

3 COMENTARII

  1. Pînă-n 4 grade Richter nu toți oameni-l simt, rar sînt pagube, niciodată la ceva bine construit, nu sînt victime.
    A luat CUTREMURU, cît de mic, locul COVIDULUI la sperietoare cu o deosebire: ultimul e minciună de la cap la coadă pe cînd primul ar putea fi adevărat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger