AcasăNewsCutremur în România. Seismul s-a produs în Vrancea

Cutremur în România. Seismul s-a produs în Vrancea

sursa foto: b1tv.ro

Un nou cutremur a avut loc în România, de această dată miercuri dimineață, 22 noiembrie.

Cutremurul s-a produs la ora 03:55, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. Seismul a avut 3,4 grade pe Richter, fiind considerat un cutremur slab. Și, potrivit informațiilor făcute publice de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, s-a produs la adâncimea de 80.6 kilometri.

Conform infp.ro, cutremurul din dimineața zilei de 22 noiembrie s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 35km V de Focșani, 71km N de Buzău, 75km E de Sfântu-Gheorghe, 86km SV de Bârlad, 87km S de Bacău, 90km E de Brașov.

A fost cutremur și marți dimineață

Marți dimineață, 21 noiembrie, un alt cutremur a avut loc în România, tot în zona Vrancea. Seismul a avut 3,1 grade pe Richter și s-a produs la ora 04:47.

În decursul lunii noiembrie, în România au avut loc mai multe cutremure. În 14 noiembrie, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, avusese loc un cutremur slab, de 3,7 grade, înregistrat la ora 11:03.

Totodată, seismologii au anunțat că în seara zilei de 10 noiembrie, la ora 19:48, în Oltenia, județul Gorj, avusese loc un cutremur mediu, de 4,2 grade pe Richter, la adâncimea de 13.9 kilometri.

470 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger