AcasăNewsCutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul ce s-a produs vineri,...

Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul ce s-a produs vineri, 3 noiembrie

sursa foto: romaniatv.net

A fost cutremur, vineri, în România. Seismul s-a produs în urmă cu doar câteva zeci de minute, în zona seismică Vrancea.

Din primele informații făcute publice de către reprezentanții Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul din 3 noiembrie s-a produs la ora 11:08, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. A avut 3,6 grade pe Richter și s-a produs la 80 de kilometri adâncime. A fost, așadar, un cutremur slab.

Conform infp.ro, cutremurul de vineri s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43km V de Focșani, 66km N de Buzău, 67km E de Sfântu-Gheorghe, 80km E de Brașov, 95km S de Bacău, 97km SV de Bârlad, 99km NE de Ploiești.

Cutremur, joi seară, în Ialomița

Nu este singurul cutremur ce s-a produs recent în țară. Joi seară târziu, un seism slab a fost înregistrat în Muntenia, județul Ialomița. Conform sursei citate, cutremurul, de 3,3 grade, s-a produs în 2 noiembrie, la ora 21:31, la adâncimea de 13,5 kilometri.

Două cutremure, medii de această dată, au avut loc în România miercurea trecută, în 25 octombrie. Ambele în zona seismică Vrancea, Buzău. Din câte s-a anunțat la acea dată, primul seism din 25 octombrie a avut loc la ora 09:25 și a avut 4,3 grade pe scara Richter. Al doilea cutremur s-a produs la ora 16:06 și a avut 4 grade.

434 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger