AcasăNewsCutremur in Indonezia: Panica, mai multi raniti si pagube materiale! (VIDEO)

Cutremur in Indonezia: Panica, mai multi raniti si pagube materiale! (VIDEO)

Un seism de peste 6 grade pe Richter a zgaltait, marti, insula indoneziana Sumatra, procand panica in randul locuitorilor, care au iesit speriati din cladiri, cautand sa se fereasca din calea pericolului.

Cutremurul, estimat de seismografe la 6, 1 grade pe Richter a dus la avarierea unor cladiri si la ranirea a cel putin zeze oameni, care au avut nevoie de ingrijiri din partea medicilor. Din bilantul anuntat pana la aceasta ora de catre autoritatile locale, citate de CNN, cel putin 17 imobile au suferit pagube ca urmare a producerii miscarii telurice.

De teama sa nu fie prinsi intre daramaturile cladirilor, dar si de frica unor replici puternice dupa seismul de marti, oamenii au iesit pe strazi si au asteptat minute bune sa treaca orice urma de pericol. O serie de imagini surprinse in timpul miscarii telurice au ajuns deja pe Internet.

Insula Sumatra este adesea zguduita de cutremure destul de puternice, multe dintre ele avand peste 6 grade pe Richter. S-a intamplat de multe ori ca, dupa producerea unor seisme de intensitate mare sa fie emise alerte de tsunami.

[youtube]a8gmCkHEgwI[/youtube]

[youtube]YjOUskifHXg[/youtube]

[youtube]Dsc-tVkKfgQ[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

492 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger