AcasăNewsCutremur dupa cutremur! Asta e informatia care-i baga in sperieti pe specialistii...

Cutremur dupa cutremur! Asta e informatia care-i baga in sperieti pe specialistii romani!

Romania a fost zguduita de cutremure, in 2013, mai tare decat oricand in ultimii ani, iar perspectivele nu sunt tocmai grozave.

Numerosi „oameni de bine” ameninta ca ne paste un cutremur deosebit de mare. Specialistii, desi nu sunt la acelasi nivel de alarmare, sustin si ei ca este posibil, ca in viitorul apropiat, sa fim zgaltaiti de un seism care sa ne puna oarecare problema.

Si, din cauza acestor scenarii, specialistii, dar si simplii cetatenti ai patriei stau cu ochii pe zona Vrancea, de unde mai toata lumea se asteapta sa porneasca urgia.

Totusi, in ultimele zile, specialistii sunt bantuiti de cateva informatii rebele si un gand sumbru. Concret, se prefigureaza tot mai mult posibilitatea ca Romania sa fie lovita de un cutremur serios, dar care sa vina dinspre Serbia.

Se acordau sanse infime unei asemenea variante, dar numarul mare de cutremure inregistrate la granita dintre Serbia si Romania, in ultimele zile, incep sa dea fiori reci specialistilor. Numai intre 16 noiembrie, ora 07.42, si 19 noiembrie, ora 03.39, s-au inregistrat cel putin opt cutremure in zona respectiva. Iar autoritatile au fost instiintate ca acumularile din zona sunt inca foarte mari, astfel ca orice este posibil.

author avatar
Cristi Ionita
868 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger