AcasăNewsCutremur de peste 5 grade în România, resimțit și în București! Anunț...

Cutremur de peste 5 grade în România, resimțit și în București! Anunț de la IGSU

cutremurItalia, zguduită de cutremure! Șase replici după un seism de 5,7 grade

S-a cutremurat pământul, joi dimineață, în România! Cutremurul, unul semnificativ, a avut peste 5 grade pe scara Richter, s-a produs în zona seismică Vrancea, fiind simțit și în Capitală.

Din câte reiese din cele mai recente informații făcute publice pe site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP, a fost vorba de un cutremur semnificativ, de 5,4 grade. Seismul din 3 noiembrie s-a produs la ora 06:50:25, în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 148.8 kilometri, conform specialiștilor de la INCDFP.

Potrivit sursei citate, cutremurul s-a produs la 72km NE de Ploiești, 73km E de Brașov, 117km V de Brăila, 120km V de Galați, 122km N de București, 123km S de Bacău, 148km NE de Pitești, 187km N de Ruse, 187km E de Sibiu, 203km SV de Iași.

Anunț de la IGSU. De ce nu a fost emis RO-ALERT

La scurt timp de la producerea seismului de joi dimineață, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis un mesaj, prin intermediul paginii de Facebook. Din primele informații, nu au fost semnalate victime în urma producerii acestui seism, și nici pagube materiale.

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime”, conform IGSU.

De asemenea, IGSU precizează că „în cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.

Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave, vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență)”.

Cu doar o zi în urmă, pe 2 noiembrie, la ora 06:22:47, în județul Vrancea avusese loc un cutremur slab, de 3,1 grade, ce s-a produs la adâncimea de 107.9 km, conform infp.ro.

351 afisari

6 COMENTARII

    • -momentul busculadei a fost folosit in mod diversionist DUPA Revolutie,
      e folosit diversionist si acum:
      mitingul a durat stas 40 de minute,Ceausescu a recuperat situatia si totul s-a incheiat ok,
      muncitorii au plecat spasiti la….locurile lor de munca, ca oile,zero moment revolutionar.

      in Piata TVR avea nu mai putin de 5, CINCI camere de luat vederi profesionale,
      agerpres(panaramele care ai isi iau avant,propagandisti) facea fotografii
      -UNDE SUNT MATERIALELE VIDEO COMPLETE?
      (ce e „pe piatza”, pe youtube, filmele alea cu defecte
      par a fi materiale ” snuff „, de pornografie ilicita)

      la momentu busculadei imaginea transmisa de TVR tremura rau,ca la cutremur:
      in acel moment 3,4 sau 5 haidamaci AU SARIT SA ZGALTAIE schela pe care se afla amplasata
      camera video principala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      -conspiratie adica;proto-revolutionarii aia nu vor nici azi sa se bata cu caramida in piept,
      sa recunoasca maretzele fapte;
      repet, tovarashul a recuperat situatia si a vorbit in continuare mai mult de juma de ora,STAS.

      • @maxtor 2022-11-03 11:21 11:21:57 CUTREMUR NU. GATRANTEZ EU.
        colonel stefan marian dinu coleg cu victor athanasie stanculescu ghips…ai grija de copilashi…
        https://jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/decembrie-89/a-128-158-vuietul-produs-masini-cu-numar-de-armata-70006.html
        Producerea unui vuiet cu efecte extreme precum cel care a avut loc in dimineata de 21 decembrie 1989 implica prezenta unei structuri specializate in razboi psihologic. Prin producerea acelui vuiet s-a dorit chiar inducerea in multime a unei stari de panica, de agitatie. La vremea aceea, Romania avea in cadrul Consiliului Politic Superior al Armatei o structura „acoperita” specializata in razboi psihologic, in cadrul Directiei Propaganda. Structura se numea „Propaganda Speciala”. Aceasta sectie avea in dotare un TAB amenajat cu boxe, dar si alte masini. Structura era condusa de locotenent-colonelul Ioan Rus, acum, poate nu intamplator, daca ne luam dupa unele marturii care-l descriu alaturi de soferul Moga in masina care a actionat in Piata la mitingul din 21 decembrie, diplomat in Belarus. TAB-ul Sectiei de razboi psihologic a aparut abia in zilele urmatoare, fiind chiar blindatul de pe care a cuvantat Caramitru. Ulterior, dupa Revolutie, masinilor si TAB-ului li s-a pierdut urma ani buni, fiind raspandite, departe de Bucuresti, pe la unitatile militare din tara. Un amanunt foarte important este acela ca structura despre care vorbim era subordonata fratelui dictatorului, generalul Ilie Ceausescu.

  1. Doamne Doamne este prea bun si nu invarte deodata „butonul”, tocmai ot. ca oamenii sa se indrepte si sa nu mai rataceasca prin intuneric.
    Dar daca oamenii nu doresc a se intoarce cu fata spre Lumina, „butonul” pt. cutremur va fi invartit peste 7, pt. ca in cele 7 zile ale saptamanii, omul imbuibat a uitat de cele 7 Sfinte Taine, ba mai mult omul politic roman, s-a transformat in animalul politic roman, care animal politic conducator suprem a târât Romania intr-un razboi care nu este al nostru.
    Si cum razboiul nu este altceva decat manifestarea iadului pe pamant, Doamne Doamne poate opri animalul politic roman printr-un simplu cutremur de peste 7, care o sa potoleasca pofta de razboi a oricarui „viteaz” care simte ca apartine aliantei salbatice nato, uitand ca tot omul aparține de fapt si de drept CREATORULUI SĂU, iar Romania este in continuare Gradina Maicii Domnului.

    • @777 2022-11-03 9:54 9:54:57
      NU SE POATE…ADICA 7 SAU 7 7 7 …SE POATE 8.5 RICHTER…DAR CE DISTRACTZIE MAI E PE LUMEA ASTA…DECAT SA COBARATZI CU APARTAMENTUL LA CUTREMUR…MAI BINE COBORATZI CU EXECUTORII…PORTAREII…LA MULTZI ANI…CU EXECUTARE..
      Leviticul – cartea a treia a lui Moise
      Capitolul 26
      18. Dacă nici după toate acestea nu Mă veţi asculta, atunci înşeptit voi mări pedeapsa pentru păcatele voastre
      21. Dacă şi după acestea veţi umbla împotriva Mea şi nu veţi vrea să Mă ascultaţi, atunci vă voi adăuga lovituri înşeptit pentru păcatele voastre
      24. Atunci şi Eu voi veni cu mânie asupra voastră şi vă voi lovi înşeptit pentru păcatele voastre
      28. Atunci şi Eu cu mânie voi veni asupra voastră şi vă voi pedepsi înşeptit pentru păcatele voastre
      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=47&cap=26

    • da:
      -ori ceva spre 8 grade
      ori o detonatie nucleara in proximitate
      altceva nu-i trezeste pe ADORMITI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger