AcasăNewsCutremur de peste 4 grade, în urmă cu scurt timp, în România!

Cutremur de peste 4 grade, în urmă cu scurt timp, în România!

sursa foto: romaniatv.net

Un cutremur mediu, de peste 4 grade pe Richter, s-a produs în urmă cu doar câteva minute în România.

Din primele informații transmise de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul de joi, 29 februarie, s-a produs în zona seismică Vrancea, la ora 11:25. Și, din primele date, a avut 4,3 grade pe Richter. Este încadrat de specialiști în categoria cutremurelor medii.

„În ziua de 29 Februarie 2024, la ora 11:25:41 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea (EWS) M 4.3, la adâncimea de 158.4 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 50km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km E de Brasov, 63km V de Focsani, 68km NV de Buzau, 85km N de Ploiesti”, conform infp.ro.

Nu este singurul cutremur ce a avut loc recent în România. În seara zilei de 24 februarie, mai precis la ora 21:38, avusese loc în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, un cutremur slab, de 3,4 grade, ce s-a produs la adâncimea de 137.5 kilometri.

De altfel, în cursul lunii februarie în țară s-au înregistrat mai multe seisme. Cel mai semnificativ dintre ale avusese loc târziu în seara zilei de 5 februarie, mai exact la ora 23:50, în Muntenia, Ialomița. A fost un cutremur mediu, de 4 grade pe Richter. Ce s-a produs la adâncimea de 15.8 kilometri.

540 afisari

5 COMENTARII

  1. Cutremure, Parc fotovoltaic, energie verde si alte prostii pentru IDIOTI !

    SUA, UK, Franta si alte tari au de mult Turnurile Tesla care capteaza energia din eter, energie care este folosita de armata si de organizatiile sataniste ale Deep State, Davos, etc.

    Daca s-ar vrea, cu aceste turnuri si cu contructia altora in cel mai scurt timp, toata planeta ar beneficia de energie electrica la un pret extrem de scazut, pretz aplicat pentru recuperarea investitiei si doar exploatare si intretinere.
    Dar asa cum ITIOTILOR li se spune in fiecare zi ca in Romania a mai fost un cutremur de 4 grade, doar pentru a le mentine frica, informatie dedicata lor, deoarece numai cutremurele peste 5 grade sunt semnale de alarma iar cele mai mici sunt obisnuite in Romania, este clar ca li se spun IDIOTILOR tot felul de bazaconii pe intelesul lor ca sa-i tina in priza cu amenintarea lipsei de energie, etc.
    Principiul de functionare a Turnurilor Tesla a fost de mult timp inteles de multi amatori care si-au construit propriile generatoare pe care le folosesc pentru propriile familii, asa ca au ramas pentru speriat doar IDIOTII care sunt fara numar, si carora chiar daca cei cunoscatori le-ar oferi planul de construire a minigeneratoarelor Tesla, acestia nu ar sti ce sa faca cu ele, asa ca IDIOTII isi merita soarta !

  2. 7 grade Richter
    e echivalent cu 10 bombe tip hiroshima:
    ce ar face 7 grade in Bucuresti, primavară?

  3. vine ala mare de 7 mare si ii termina pe tr adatorii si co ruptii sa tanisti mi liteni se curisti bo riti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger