AcasăNewsCutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

O miscare telurica deosebit de puternica s-a produs vineri dimineata – ora Romaniei -in largul coastelor Mexicului. Din pacate, seismul a facut victime.

UPDATE 2: Bilantul negru a crescut la 29 de morti, conform site-ului CNN.

UPDATE: Sunt cel putin cinci pierderi de vieti omenesti, urmare a cutremurului din Mexic, printre victime numarandu-se si copii.

–-

Cutremurul s-a simtit si in capitala mexicana si a avut – din primele estimari -8.1 grade pe Richter, s-a produs la o adancime de 69 de kilometri si a fost urmat deja de doua replici semnificative, de peste 5 grade pe scara Richter, respectiv de 5.7 si 5.2 grade.

Din cate noteaza presa internationala, sunt cel putin doua decese. Autoritatile mexicane au intrat in alerta, iar printre masurile luate a fost cea a inchiderii scolilor. In cazul de fata s-a emis o alerta de tsunami, valabila pentru 8 state.

Din cate se poate vedea din imaginile surprinse in timpul miscarii telurice si postate intre timp pe internet, unda de soc a fost puternica si a scos din case multi oameni din randul celor care s-au speriat simtind cutremurul – produs in jur de miezul noptii de joi spre vineri, ora locala.

[youtube]WQJxAwYMhIQv[/youtube]

[youtube]eJ2TDrYmVsU[/youtube]

[youtube]9f7WAaG9D74[/youtube]

[youtube]GL82cKwG8Ik[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari

1 COMENTARIU

  1. 08-09-2017. 9+2+1-7=5 DIOS; 8+2+1+7=18 JESUS CRISTO; 8-1+7=14 MARIA; 8-2-1+7=12 ELIAS TISBITA numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Mexic și ziariștii de la cotidianul Național sînt obligați să-l introducă în articole.
    Gura Mass-Mediei e uriașa și pentru că refuză să execute aceste ordine din Ceruri, o arunc pe străzi în fiecare an la manifestații.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger