AcasăNewsCutremur de 7,4 grade in Mexic: Oamenii speriati au iesit pe strazi...

Cutremur de 7,4 grade in Mexic: Oamenii speriati au iesit pe strazi -VIDEO

(foto: captura youtube)

Un cutremur puternic, de 7,4 grade pe scara Richter, potrivit Institutului american de Fizica a Pamantului (USGS), s-a produs marti in Mexic. Cel putin 11 oameni au fost raniti si sute de case au fost afectate de seism, in sudul statului. Mii de oameni au iesit pe strazi, panicati.

(foto: captura youtube)

Conform USGS, epicentrul cutremurului de 7,4 grade s-a inregistrat la 25 de kilometri de Ometepec, Guerrero. Initial, autoritatile locale anuntasera ca seismul care s-a produs la ora 12.02 (20.02 ora Romaniei), la adancimea de zece kilometri, a avut magnitudinea 7,8, informeaza CNN.

Cel putin 11 oameni au fost raniti, o mare parte dintre acestia in zona Oaxaca, situata in aproiere de  Guerrero , potrivit ministrului mexican de Interne. De asemenea, potrivit primelor evaluari de la fata locului, cel putin 800 de case s-au prabusit in orasul Igualapa si alte 500 de imobile situate pe coasta de sud a Mexicului au fost avariate in urma cutremurului, a anuntat guvernatorul Angel Aguirre.

Oamenii speriati de cutremurul puternic ce a zguduit Mexicul au iesit pe strazi. Seismul a fost resimit si in Mexico City, dar si in Acapulco, zona frecventata de turisti si situata la circa 200 de kilometri de epicentrul cutremurului de 7,4 grade.

[youtube]QTEG4ZULkEI[/youtube]

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger