AcasăNewsUPDATE Cutremur de 7,2 grade in Turcia: "Exista foarte multi morti", anunta...

UPDATE Cutremur de 7,2 grade in Turcia: „Exista foarte multi morti”, anunta autoritatile!

UPDATE- Magnitudinea cutremurului din Turcia a fost revizuita la 7,2. „Exista foarte multi morti. Mai multe cladiri s-au prabbusit”, a anuntat primarul din Ercis, la scurt timp de la producerea cutremurului din estul Turciei. Cel putin 50 de raniti au fost transportati la spitalele din Van. Imaginile transmise de televiziunile locale prezinta cladiri avariate, masini distruse si oameni panicati, iesiti pe strazi. Un imobil cu sapte etaje s-a prabusit in Van, echipele de interventie cautand persoane ranite printre ruine, anunta agentia Anatolia, citata de BBC. Se pare ca nici liniile telefonice nu sunt functionale.

Mai multe cladiri s-au prabusit, in provincia Van, in urma cutremurului de 7,3 grade inregistrat duminica in estul Turciei. Exista oameni prinsi sub daramaturi, informeaza agentia turca Anadolu, preluata de CNN. Mai mult, specialistii spun ca sunt asteptate replici ale seismului puternic.

Cutremur de 7,3 grade in Turcia. Seismul care a zguduit estul acestei tari, duminica dupa-amiaza, s-a produs la o adancime de 7,2 kilometri, potrivit Institutului American de Geofizica. Sesimul de 7,3 grade pe scara Richter a fost inregistrat la ora locala 13.41, epicentrul fiind localizat la 19 kilometri de provincia Van si la 116 kilometri de Kakkari, conform earthquake.usgs.gov.

Turcia este o tara in care au loc frecvent cutremure. Luna trecuta, tot in estul tarii s-a produs un seism de 5,5 grade. Nu au fost inregistrate victime si nici pagube.materiale majore.

660 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragi prieteni Bucuresteni,va aduc aminte fara vre-o placere ca pe 21 oct 1940 ,a fost acel cutremur pe la voi..,doamne fereste-ne ca istoria cutremurelor sa se repete..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger