AcasăNewsCutremur de 7, 8 grade pe Richter in Iran

Cutremur de 7, 8 grade pe Richter in Iran

UPDATE – Potrivit unor informatii difuzate de televiziunea publica din Iran, citata de BBC, cel putin 40 de oameni au murit, insa autoritatile se tem ca numarul victimelor ar putea fi mult mai mare. Echipele de salvare au intervenit pentru a ajuta persoanele prinse sub ruinele imobilelor.

Un cutremur foarte puternic a zguduit Iranul, la cinci zile dupa ce un alt seism a lovit aceasta tara, in urma caruia cel putin 37 de persoane au murit.

Epicentrul cutremurului de 7, 8 grade pe scara Richter a fost inregistrat de seismografe in apropierea granitei cu Pakistanul. Seismul, cel mai puternic inregistrat in aceasta tara in ultimele patru decenii, a fost simtit in mai multe zone, iar locuitorii au iesit speriati din cladiri. De asemenea, seismul a fost resimtit in India si Pakistan. Pentru moment nu se cunosc informatii privind eventuale victime sau pagube materiale.

Cel putin 37 de oameni si-au pierdut viata si alte 850 au fost ranite, in urma unui seism care a lovit sud-estul Iranului, miercuri dimineata. Miscarea telurica, estimata de specialisti la 6,3 grade pe Richter, a facut si numeroase pagube materiale.

Cititi si: Cutremur in Iran: 37 morti, 850 raniti

[youtube]wxpOHsEdhFg[/youtube]

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger