AcasăNewsUPDATE Cutremur de 6 grade in Italia. Cel putin sapte morti, zeci...

UPDATE Cutremur de 6 grade in Italia. Cel putin sapte morti, zeci de raniti si cladiri distruse- VIDEO

(foto: captura youtube)

UPDATE – Numarul mortilor a ajuns la sapte, au anuntat autoritatile italiene, care au precizat ca printre persoanele decedate se numara un cetatean de origine marocana. Seismul de duminica dimineata s-a resimtit la Emilia-Romagna, Toscana, Veneto, Lombardia, dar si la Milano.

Un cutremur puternic, de 6 grade pe scara Richter, s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 4, ora locala, in nordul Italiei. Cel putin cinci oameni au murit, 50 sunt raniti si mai multe cladiri s-au prabusit, in urma seismului.

(foto: captura youtube)

Cutremurul estimat la 6 grade pe Richter s-a produs duminica dimineata, putin dupa ora locala 04.00 (05.00- ora Romaniei-n.r.), la patru kilometri de Camposanto, in nord-vestul Bologniei, potrivit Institutului American de Fizica a Pamantului.

Din primele informatii furnizate de catre autoritatile locale, doi muncitori au unei fabrici din Sant’Agostino di Ferrara si un alt lucrator din Ponte Rodoni di Bondeno au murit dupa ce cladirile in care se aflau au fost distruse de cutremurul puternic. De asemenea, o femeie din Bologna a suferit un atac de cord chiar in timpul operatiunilor de salvare, si nu a mai putut fi salvata, informeaza CNN.

Peste 50 de persoane au fost ranite in urma sesimului din aceasta dimineata. Echipele de salvare se asteapta ca numarul lor sa creasca, existand sanse sa fie gasite persoane prinse sub daramaturile imobilelor care s-au prabusit dupa producerea seismului de 6 grade.

[youtube]ENhzvnKaVzc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger