AcasăNewsCUTREMUR de 5,1 grade in regiunea Emilia-Romagna, Italia - VIDEO

CUTREMUR de 5,1 grade in regiunea Emilia-Romagna, Italia – VIDEO

(foto: captura youtube)

Un nou cutremur puternic, de 5,1 grade pe scara Richter, s-a produs, duminica seara, in regiunea italiana Emilia-Romagna, lovita saptamana trecuta de un seism si cateva replici puternice. Din primele informatii, cutremurul de pe 3 iunie nu a produs victime, dar a daramat cateva cladiri subrezite de miscarile telurice de zilele trecute.

(foto: captura youtube)

Seismul de 5,1 grade a lovit nordul Italiei duminica seara a avut loc in jurul orei locale 21:30 (22:30 – ora Romaniei, n.r.). Seismul a fost resimtit si la Milano. potrivit presei italiene, mai multe cladiri, ale caror structuri au fost afectata de seismele din zilele trecute, s-au prabusit. Pana la aceasta ora nu se cunosc informatii despre victime. Oamenii din regiunea Emilia-Romagna s-au speriat si au iesit de strazi, de teama ca imobilele s-ar putea prabusi.

Teama italienilor este cu atat mai mare, cu cat regiunea a fost zguduita de doua seisme puternice, pe 20 si 29 mai, de 6 si respectiv 5,8 grade. Cutremurul de martea trecuta a fost urmat de mai multe replici puternice. Peste 20 de persoane si-au pierdut viata si alte cateva sute au fost ranite. De asemenea, mai multe imobile s-au prabusit, peste o mie de oameni ramanand fara adapost.

[youtube]43pvwEPUtuI[/youtube]

459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger