AcasăNewsUPDATE - CUTREMUR de 5.8 grade, marti, in Italia: 15 morti si...

UPDATE – CUTREMUR de 5.8 grade, marti, in Italia: 15 morti si 200 de raniti -VIDEO

(foto: Agerpres)

UPDATE 3- Cel putin 15 oameni au murit si circa 200 au fost raniti, anunta agentia italiana de stiri ANSA.

UPDATE 2 – Cel putin zece persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma seismului, insa autoritatile locale spun ca ca numarul victimelor ar putea creste, dat fiind ca multi oameni au fost prinsi sub daramaturile cladirilor din zona Modena. Italienii sunt foarte speriati si ca se tem sa mai intre in case sau in birouri, de teama unor replici.

UPDATE 1 Sase oameni au murit in urma cutremurului de marti dimineata, din Italia, potrivit unui bilant provizoriu. Trei persoane au murit dupa ce au fost prinse sub ruinele unei hale, in Medolla, alti doi oameni au decedat in San Felice si un altul in Mirandolla, potrivit postului RaiTV. De asemenea, potrivit presei locale, mai multe cladiri avariate de seismul produs pe 20 mai s-au prabusit in Mirandola, Finale Emilia, San Felice si Cavezzo. Echipele de salvare incearca la aceasta ora sa scoata oamenii prinsi sub daramaturile imobilelor prabusite.

Italia a fost lovita, marti dimineata, de un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter. Seismul a fost resimtit la Milano si Bologna, mai multe cladiri de birouri fiind evacuate.

(foto: Agerpres)

Pana la aceasta ora nu se cunosc informatii privind victime sau pagube materiale majore in urma producerii cutremurului din nord-estul Italiei, conform BBC. Potrivit institutului American de Fizica a Pamantului (USGS), seismul de marti s-a produs la ora locala 9 (ora 10- ora Romaniei, n.r), la o adancime de 9.6 kilometri.

[youtube]0sfreIVu5wk[/youtube]

In urma producerii cutremurului de marti, mai multe cladiri de birouri au fost evacuate, la Milano si Bologna. Epicentrul seismului de 5.8 grade a fost localizat in Emilia-Romagna, regiune afectata in urma cu noua zile de un cutremur de 6 grade. Sase oameni au murit si sute de cladiri au fost daramate sau au suferit avarii majore ca urmare a producerii miscarii telurice din 20 mai.

[youtube]ITPFeBkCcBo[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger