AcasăNewsCutremur de 4,4 grade in Vrancea. Seismul s-a simtit si la Bucuresti!

Cutremur de 4,4 grade in Vrancea. Seismul s-a simtit si la Bucuresti!

Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri la pranz, in zona seismica Vrancea.

Cutremurul s-a produs la ora 12.25, la o adancime de 150 de kilometri, la 24 de kilometri vest de Focsani si la 159 de kilometri nord-est de Bucuresti.

De altfel, specialistii de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului sustin ca seismul s-a simtit usor si la Bucuresti.

Acesta nu este, insa, cel mai puternic seism din acest an. Pe 29 martie, in Buzau, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter.

Conform romaniatv.net, cea mai importanta miscare tectonica din Romania din ultimii ani s-a produs pe 22 noiembrie 2014, cand s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

author avatar
Cristi Ionita
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger