AcasăNewsCutremur de 3,6 grade pe Richter in Romania

Cutremur de 3,6 grade pe Richter in Romania

O miscare telurica cu magnitudinea 3,6 a avut loc marti la pranz in Vrancea, zona cunoscuta drept cea mai activa din punct de vedere seismic din tara.

Mai precis, cutremurul a avut loc la ora 12 si 32 de minute, in judetul Vrancea, la o adandime de 64 de kilometri, din cate au anuntat specialistii de la Institutul National de Fizica a Pamantului.

In ultimele saptamani in tara s-au produs mai multe seisme de mica intensitate mica, cel mai puternic producandu-se pe 22 august, in judetul Vrancea, avand 4,2 grade pe Richter.

sursa foto: captura infp.ro

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari

1 COMENTARIU

  1. De nu baga domnul Alafat Sms cu Centru de monitorizare cutremurului zice ca ei afla cu 30 sec si pana ajunge in B mai trece 30 si pana se propaga mai trece 30 dar pana in centru tari se dubleaza iar pana in Banat se tripleaza timpul poti avea si 4 min sa te salvezi deci timp sa mai bei si o bere. A zis ca se face panica si se arunca de la etaj. Macar sa avem 20 de morti ca au sarit de frica decât 2000.Daca din 77 nu a fost mai mare de 7,7 grade putem seta alarm o data la 40 de ani iar restul cutremurelor sa fie trimise doar ca atenționare prin Sms.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger