AcasăNewsCutremur de 3 grade pe scara Richter, sambata, in Maramures. Seismul a...

Cutremur de 3 grade pe scara Richter, sambata, in Maramures. Seismul a fost simtit!

Cutremur de 3 grade, sambata, in Maramures

Un cutremur de 3 grade pe scara Richter s-a produs, sambata, in Maramures. Seismul s-a inregistrat la ora 14.21, la o adancime de 10 kilometri. Cutremurul a fost resimtit in zona de nord a tarii.

Cutremur de 3 grade, sambata, in Maramures (foto: captura infp.ro)

Cutremurul de sambata dupa-amiaza a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter si fost resimtit in zona in care s-a produs, respectiv Cavnic- Baia Sprie. „Este vorba de un cutremur mic. Fiind foarte de suprafata, poate fi simtit. A fost simtit in zona in care s-a produs”, a precizat directorului stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, potrivit realitatea.net. Seismul de sambata s-a produs la o adancime de 10 kilometri.

Acesta nu este singurul cutremur de mica intensitate inregistrat in Romania in ultima saptamana. Vineri, in zona Transilvania a avut loc un cutremur de mica intensitate, de 2,1 grade pe scara Richter, la orele 15.17. Seismul s-a produs la o adancime de 26 de kilometri, epicentrul fiind localizat la 6 kilometri de Zlatna si la 14 kilometri de Almasu Mare. Joi, s-au produs doua cutremure de mica intensitate. Unul in Vrancea, la orele 12.25, sesim ce a avut 2,2 grade pe scara Richter, si celalalt in Moldova, la orele 12.24, cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter.

430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger