AcasăNewsCutremur de 3 grade in Vrancea

Cutremur de 3 grade in Vrancea

Reprezentantii Institutului National de Fizica Pamantului au anuntat ca un cutremur de 3 grade pe scara Richter a avut loc miercuri dimineata, in zona Vrancea.

Seismul s-a produs la o adancime de 109 kilometri, in apropiere de orasele Focsani, Marasesti, Covasna, Adjud si Onesti.

Seismul a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter fiind al doilea de o asemenea intensitate produs in aceasta saptamana in zona Vrancea.

Luni seara, un cutremur de 3,6 grade pe scara Richter s-a produs in zona Vrancea si a fost resimtit in orasele din apropiere, fara a se inregistra pagube.

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger