AcasăNewsCutremur cu zeci de morti in China

Cutremur cu zeci de morti in China

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter, a lovit, luni dimineata, provincia Gansu din centrul Chinei.

Seismul a fost localizat in apropiere de orasul Chabu, la o adancime de circa 10.000 de metri. Regiunea este considerata una dintre cele mai sarace din China, astfel ca infrastructura modesta a fost afectata din plin.

Numeroase case s-au prabusit, un raport oficial, citat de presa locala, anuntand chiar ca aproximativ 5.600 de cladiri au avut de suferit de pe urma seismului.

Din pacate s-au inregistrat si victime, cifrele preliminare anuntand cel putin 56 de morti si 412 raniti, alte 14 persoane fiind date disparute.

Seismul a fost urmat, la circa 90 de minute, de o replica de o magnitudine aproape la fel de mare, circa 5,9 grade pe scara Richter.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger