AcasăNewsCutia milei din biserică, prădată ca seiful de la bancă. Hoţii din...

Cutia milei din biserică, prădată ca seiful de la bancă. Hoţii din Alba nu mai au frică de nimic

Cutia milei din biserică, prădată ca seiful de la bancă. Hoţii din Alba nu mai au frică de nimic

Două biserici din localitatea Şibot au fost prădate de hoţi în noaptea de sâmbătă spre duminică. Indivizii au pătrus în lăcaşul de cult şi au furat mai mulţi bani.

Polițiștii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul celor două biserici, de pe raza localității Șibot, de unde ar fi sustras sume de bani.

Au comis păcate pentru 300 lei

Un preot a estimat că în cutia milei erau aproximativ 300 de lei, dar a spus că, dincolo de pagube, furturile provoacă teamă.

La data de 19 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din două biserici, aflate pe raza localităţii Şibot, ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

În urma deplasării la faţa locului, s-a stabilit că, în noaptea de 18/19 februarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul celor două biserici, de pe raza localităţii Şibot, de unde ar fi sustras sume de bani”, precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Alba.

„Noi estimăm că ar fi fost cam 300 de lei în cutia milei, plus cutia în sine, însă stricăciunile și fapta provoacă teamă, deoarece nu este ușor să găsești biserica spartă. Au intrat și prin altar, însă n-au luat alte lucruri”, a spus şi un preot.

author avatar
Andrei Ștefan
365 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger