AcasăNews"Cuscrul lui Basescu ar trebuie sa fie arestat!”

„Cuscrul lui Basescu ar trebuie sa fie arestat!”

In dosarul bancherilor, in care se discuta despre o frauda de 85.000 de milioane de euro, s-au perindat nume mari din politica sau economia romaneasca, printre care si socrul lui Traian Basescu. Mai sunt vizati si Lucian Cojocaru, fost director BRD si vicepresedintele Volskbank, precum si sefii sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti, dar si responsabili ATE Bank.

Nu lipsesc Liviu Popa, fostul sef al Politiei, Bebe Ionescu, socrul Elenei Basescu, dar si Vasile Blaga.

Invitat luni dimineata la Antena 3, Madalin Voicu a facut o serie de acuzatii foarte grave la adresa lui Bebe Ionescu, tatal lui Syda, parlamentarul USL spunand ca acest personaj ar trebui sa fie deja la inchisoare.

„Cand este criza, atunci se fura cel mai tare. S-au folosit contracte de credit in calitate de garant ipotecar si facturi fictive pentru a putea face retrageri de numerar. Toti ar trebui sa intre la puscarie! Sunt lucruri negru pe alb contestate. Dar lucrurile nu se vor opri aici. Banii circula intre oameni care fac afaceri, care fac de obicei furtisaguri. Bebe trage dupa el oameni care ar cadea si ei pentru ca nu pot face singuri smecherii. Lucrurile se fac prin interventii. Daca noi stim multi, va dati seama cate stiu serviciile secrete. Lucurile sunt in clare! Justitia este obligate sa ia masuri. Chiar daca la noi nu exista…”.

 

author avatar
Anca Murgoci
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger