AcasăNewsCurtea Suprema, placaj la Dragnea

Curtea Suprema, placaj la Dragnea

Intr-un final, liderul PSD va intelege ca trebuie sa se retraga dupa cum scrie la regulamentul de infanterie. Tragand focuri tot mai rare!

Liderul PSD a atacat in forta decizia de condamnare primita in dosarul ”Referendum” solicitandu-le magistratilor, in premiera, verificarea computerelor ICCJ pentru aflarea datei la care a fost redactata motivarea in cazul sau. A fost refuzat pe loc.

Dupa cum se stie, motivarea in cazul Dragnea a aparut doar dupa ce acesta a contestat, la tribunal, sentinta de condamnare exact din cauza absentei motivarii. Iar pentru ca evenimentul a avut loc dupa trecerea a sase luni de la darea sentintei, Liviu Dragnea a pierdut posibilitatea de a se adresa CEDO. Cum instanta a respins, ieri, expertiza informatica solicitata de aparatori, acestia au cerut magistratilor, tot ieri, sesizarea CEDO pe motiv ca li se refuza accesul la probe – cerere respinsa se asemenea. ”Am vrut cum vreau si acum sa stiu daca toti cei care au adoptat decizia au participat la redactarea si conceperea acestei motivari. Am inteles ca nu avem acces la informatii. Am inteles, de asemenea, ca termenele pot sa le iau de la Romania Tv. Poate ca ceea ce am prezentat a fost suficient. Astept pronuntarea”, a declarat Dragnea, vadit dezamagit, la finalul procesului. Iar de asteptat va astepta pana pe 24 aprilie, zi in care ”completul negru” al ICCJ va pronunta sentinta.

A papat stiuca in loc sa o pupe

Stiucile de care s-a folosit Liviu Dragnea pentru a-i preda premierului Grindeanu ABC-ul pescuitului s-au razbunat pe liderul PSD. Guvernatorul Deltei, Grigore Baboianu, il acuza acum pe Liviu Dragnea ca a folosit exemplare de exceptie pentru a se lauda pe Facebook si nu pentru a promova pescuitul sportiv.  ”O stiuca de aceste dimensiuni este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara! Ar fi putut sa o arate, sa o pupe si sa-i dea drumul in apa!”, sustine Baboianu. ”Am aratat captura, n-am pupat-o, dar daca domnul guvernator e nemultumit sa imi dea amenda”, a parat Dragnea neobisnuita acuzatie.

author avatar
Simona Badulescu
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger