AcasăNewsCurtea Suprema mai asteapta in procesele lui Nastase si Voiculescu. Sa-i lasam...

Curtea Suprema mai asteapta in procesele lui Nastase si Voiculescu. Sa-i lasam sa se mai cunoasca

Doamna legata la ochi a reusit sa intrezareasca schimbarea puterii in Romania. Rezultatul: ICCJ mai amana o data procesele lui Adrian Nastase si Dan Voiculescu.

Schimbarea puterii readuce zambetele pe fetele lui Adrian Nastase si Dan Voiculescu, doi musterii de soi ai Justitiei pe vremea PDL-ului

Eveniment care a avut loc in aceeasi zi si la mai putin de o saptamana de la numirea lui Titus Corlatean in fruntea Justitiei mioritice. In cazul lui Nastase, este vorba despre dosarul ”Trofeul calitatii”, mai exact despre recursul declarat de fostul premier dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare.

Dan Voiculescu

Procesul a mai fost amanat de inca doua ori doar in ultimele doua saptamani, respectiv pe 27 aprilie si pe 2 mai. Prima data la cererea lui Nastase insusi, care s-a declarat prins pana peste cap de ”activitati politice” (motiunea de cenzura – n.r.), iar a doua oara pe motiv ca un avocat al lui Nastase s-a imbolnavit. Tot un avocat al apararii, Corneliu Liviu Popescu, este de vina si pentru amanarea de ieri, acesta fiind si amendat de instanta cu 2.000 de lei pentru neprezentare la proces.

Voiculescu lasa si el ICA cu ochii-n soare

Tot ieri, ICCJ a amanat si procesul in care Dan Voiculescu este acuzat de implicare frauduloasa in privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Institut celebru pentru activele imobiliare situate in zona rezidentiala a lacului Baneasa (un teren de aproape 37.000 de metri patrati, plus constructii de 10.000 de metri patrati). Vestit de asemenea, procesul ICA are si el trei ani vechime, DNA expediind dosarul in instanta in 2008. Un dosar in care Voiculescu este acuzat de folosirea autoritatii si influentei de sef de partid ”in scopul de a obtine bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite” si de spalare de bani. Conform DNA, ”foloasele necuvenite” se ridica la aproximativ 7.800.000 euro, suma la care procurorii au calculat subevaluarea bunurilor detinute de ICA. Cat priveste amanarea decisa ieri, ea a fost pusa pe seama nefinalizarii la timp a expertizei financiar-contabile.[poll id=”258″]

author avatar
Simona Badulescu
479 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca existau probe care sa-i incrimineze, nu cred ca ar fi durat atat de mult. Altfel, nu consider ca vinovatia exista intr-adevar.

  2. DACA NASTASE NU INTRA LA PUSCARIE SI I SE PERMITE SA FACA TOT FELUL DE ESCHIBITII JUDICIARE-gen inlocuirea bacnotelor(corp delict) primita ca mita cu alte serii si amanarea judecarii pana la prescriere INSEAMNA CA ROMANIA S-A INTORS LA ORGANIZAREA TRIBALA , SCLAVAGISTA sau FEUDALA.IN aceste conditii sistemul judiciar actual trebuie desfiintat si repus pe alte temelii care sa semene a JUSTITIE SOCIALA si nu de MAFIE cum din pacate SE EXTINDE TOT MAI MULT IN ROMANIA.Acest HOT mai vrea sa si conduca destine umane…….

  3. Sunt foarte multe dosare in care nu exista dovezi. Acest lucru se intampla si in cazul lui Nastase si Voiculescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger