AcasăNewsCurtea de Apel nu l-a validat pe Gino Iorgulescu! Alegerile de la...

Curtea de Apel nu l-a validat pe Gino Iorgulescu! Alegerile de la LPF s-ar putea repeta

Curtea de Apel a admis apelul clubuluiUniversitatea Craiova si nu l-a validat pe Gino Iorgulescu in functia de presedinte.

Exista posibilitatea ca alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal s-ar putea repeta, in urma deciziei pe care instanta de judecata a luat-o. Curtea de Apel a respins modificarile inscrise de Liga Profesionista de Fotbal privind organigrama, astfel ca Gino Iorgulescu nu este, cel putin momentan, presedintele forului.

Potrivit celor de la ProSport, hotararea instantei de judecata este definitiva, iar expertii in domeniu sustin ca alegerile de la Liga se vor repeta.

„Decizia de astazi are ca efect juridic ca Liga nu are reprezentant legal pe Gino Iorgulescu, in plus secretarul genarl al LPF nu are dreptul sa ocupe acest post. Ii vom soma sa convoace Adunarea Generala pentru a alege un reprezentant legal. Noi am contestat ca alegatorii lui Gino Iorgulescu nu erau, de fapt, membrii constituanti ai Ligii”, a precizat Mircea Moise, avocatul clubului Universitatea Craiova.

Gino Iorgulescu a castigat alegerile de la Liga in luna noiembrie a anului trecut, in fata lui Dumitru Dragomir. Presedintele ales al Ligii trece astfel printr-o situatie similara cu cea a lui Razvan Burleanu, care va afla pe 6 mai daca-si va putea exercita mandatul de la Federatie.

author avatar
Andra Nesu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger