AcasăNewsCurtea de Apel Bucuresti A DECIS: Gigi Becali RAMANE in inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti A DECIS: Gigi Becali RAMANE in inchisoare

Gigi Becali ramane in inchisoare, aceasta este decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a respins, miercuri, cererea de intrerupere a pedepsei, formulata de latifundiar, pe motiv ca este nefondata.

Magistratii Curtii de Apel au stabilit, dupa mai multe ore de deliberari, ca motivele invocate de Gigi Becali in cererea de intrerupere a pedepsei nu sunt argumente destul de puternic pentru a-l pune in libertate pe omul de afaceri, noteaza rtv.net.

Judecatorii cred ca nici afacerile lui Gigi Becali, nici echipa Steaua nu sunt in pericol, existand oameni imputerniciti de acesta pentru a se ocupa de toate problemele.

„Ma indoiesc ca cele trei doamne judecator au fost vreodata la un meci de fotbal pentru a putea privi cu asemenea usurinta problema. Cei care a facut sa fie atata bucurie si atata stima in jurul acestei echipe de fotbal vor fi nemultumiti la adresa acestei comisii care spune ca Steaua poate fi condusa de oricine”, a spus avocata lui Gigi Becali, Paula Iacob, potrivit aceleiasi surse.

Gigi Becali a inaintat o cerere de intrerupere a pedepsei pentru trei luni.

Pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul „Valiza”, el avand la activ alte doua condamnari de doi ani, respectiv trei ani, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN si dosarul privind sechestrarea de persoane.

author avatar
Alina Costache
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger