AcasăNewsCurtea de Apel Bucuresti a decis cand isi pot vizita nepotul parintii...

Curtea de Apel Bucuresti a decis cand isi pot vizita nepotul parintii Madalinei Manole

(foto: vedeta.ro)

Ion si Eugenia Manole, parintii regretatei cantarete Madalina Manole, isi vor putea vizita nepotul in primul si al treilea weekend ale fiecarei luni, potrivit deciziei de joi a Curtii de Apel Bucuresti. Hotatarea magistratilor este definitiva.

(foto: vedeta.ro)

Curtea de Apel Bucuresti a judecat contestatiile facute de parintii Madalinei Manole impotriva deciziei prin care Tribunalul Capitalei a modificat programul de vizita stabilit de instanta de fond, reducandu-l cu doua zile, informeaza Mediafax. Toate recursurile au fost respinse, astfel ca se va aplica hotararea luata de Tribunalul Bucuresti in septembrie 2011. Atunci, Tribunalul a micsorat perioada in care sotii Manole isi vor putea vizita nepotul.

Magistratii Judecatoriei Buftea stabilisera anterior ca Ion si Eugenia Manole isi pot vizita nepotul in primul si al treilea weekend ale lunii, de vineri seara pana duminica, dar si sa il poata lua pentru un anumit interval de timp, in vacante. Prin decizia Tribunalului s-a stabilit insa ca sotii Manole isi pot vizita nepotul in aceleasi weekend-uri, dar de sambata pana duminica, perioada de vizita reducandu-se cu o zi.

Madalina Manole, pe numele sau real Magdalena Anca Mircea, a murit in dimineata de 14 iulie 2010, in locuinta familiei, din Otopeni, dupa ce a baut Furadan, un insecticid foarte puternic.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger