AcasăJUSTIȚIECurtea de Apel București a decis: Andrew și Tristan Tate rămân în...

Curtea de Apel București a decis: Andrew și Tristan Tate rămân în arest!

andrew tateCurtea de Apel București a decis: Andrew și Tristan Tate rămân în arest

Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis marți seara că frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia instanței e definitivă.

Cei doi frați au fost duși marți dimineață, în jurul orei 9.00, la Curtea de Apel București alături de cele două femei care le-ar fi fost complice și care au fost arestate alături de ei.

Frații Tate au contestat arestarea preventivă

Convertit la islam, Andrew Tate s-a prezentat la Curtea de Apel, ținând în mână Coranul. Ei și-au motivat cererea prin faptul că au copii în România cu mai multe femei pe care trebuie să-i crească.

Cei doi au contestat arestarea preventivă, în timp ce procurorii DIICOT au susținut că frații Tate trebuie să rămână în spatele gratiilor pe durata anchetei.

Andrew Tate și Tristan Tate au fost reținuți pe 29 decembrie 2022, în cadrul unei anchete privind traficul de persoane, pentru 30 de zile.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Mascații care au descins pe 29 decembrie la vila fraților Tate din Voluntari au găsit la percheziții teancuri de bani, arme și o gorilă din dolari, potrivit imaginilor video difuzate de DIICOT și Poliția Română.

author avatar
Andreea Vlad