AcasăNewsCursurile, suspendate marti in toate scolile din Bucuresti. Afla situatia din tara!

Cursurile, suspendate marti in toate scolile din Bucuresti. Afla situatia din tara!

Elevii bucuresteni vor ramane marti acasa, dupa ce autoritatile au decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala. Luni, peste 3.800 de unitati de invatamant sunt inchise in toata tara, din cauza conditiilor meteorologice.

(foto: gsiaf.licee.edu.ro)

Vremea rea inchide din nou scolile din Capitala. Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a decis suspendarea cursurilor, marti, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, a declarat inspectorul general scolar Cristian Alexandrescu, potrivit Mediafax. Chiar daca marti stau acasa, elevii din Capitala merg la scoala luni, cand cursurile se desfasoara normal.

Elevii bucuresteni au mai avut parte de o scurta vacanta din cauza iernii capricioase, saptamana trecuta. Cursurile au fost suspendate in Capitala luni dupa-amiaza, marti si miercuri.

Scoli inchise in tara

In tara sunt inchise, luni, din cauza vremii nefavorabile, peste 3.800 de unitati de invatamant sunt inchise. Cursurile sunt suspendate integral, luni, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in judetele Ialomita, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Vrancea, Dolj si Olt.
In judetul Buzau, comitetul judetean a decis suspendarea cursurilor pentru luni doar in mediul rural, in timp ce in judetul Vâlcea, de la decizia de suspendare a cursurilor in aceasta zi fac exceptie scolile din municipiul Ramnicu Valcea.

Inspectoratele scolare judetene din Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara, Ilfov, Iasi, Maramures, Prahova, Satu Mare, Timis au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant. In judetele Arges, Braila, Calarasi, Caras-Severin, Dambovita, Galati, Teleorman, Vaslui sunt maximum 100 de unitati de invatamant inchise.

752 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger