AcasăNewsScolile din Capitala, inchise pe 9 mai, ziua finalei Europa League

Scolile din Capitala, inchise pe 9 mai, ziua finalei Europa League

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a anuntat vineri ca pe 9 mai, data cand are loc Finala Europa League, cursurile vor fi suspendate in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala.

(foto: radiovocescampi.ro)

Elevii au parte de o mini-vacanta la mijlocul saptamanii viitoare. Miercuri, 9 mai, in ziua in care se joaca finala Europa League, pe National Arena, scolarii vor sta acasa, a anuntat, vineri, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prin intermediul unui comunicat de presa. „Conducerile unitatilor de invatamant vor lua masuri pentru recuperarea intensiva a materiei, astfel incat sa fie asigurata parcurgerea integrala a programelor scolare pana la sfarsitul anului scolar”, au precizat reprezentantii ISMB, raspunzand solicitatii Primariei Capitalei in acest sens.

Finala Europa League, dintre formatiile Atletico Madrid si Athletic Bilbao, se va juca pe 9 mai, pe National Arena din Capitala, cu incepere de la ora 21.45. Se asteapta ca la partida sa asiste cateva mii de suporteri spanioli, veniti special la Bucuresti.

746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger