AcasăNewsCursurile de engleza de business, un adevarat "must" in CV-ul tau, in...

Cursurile de engleza de business, un adevarat „must” in CV-ul tau, in 2022!

Engleza domina clar domeniul afacerilor, fiind cea mai vorbita limba in cercurile internationale de business. Denumita si „limba oportunitatilor”, aceasta aduce numeroase avantaje celor care o vorbesc fluent. Daca iti doresti o avansare in cariera sau noi perspective in aria profesionala, nu neglija invatarea si aprofundarea acesteia prin intermediul unor cursuri de engleza business. Succesul tau poate lua un avant impresionant cu ajutorul acestui instrument de comunicare.

Engleza este prima limba a peste 375 de milioane de locuitori din lumea intreaga si este vorbita oficial in 54 de tari. Fiind cheia care conecteaza oameni din diferite culturi, ii aduce la acelasi numitor comun si pe antreprenori, comercianti, programatori, medici sau ingineri. Indiferent de domeniul de activitate, stapanirea cunostintelor de limba engleza la un nivel avansat si perfectionarea unui accent impecabil vor contribui considerabil la performantele tale profesionale.

Cursuri engleza business pentru un succes garantat

Competitia acerba din randul celor care vizeaza un loc de munca bine remunerat demonstreaza si nivelul de pregatire la care s-a ajuns. Pentru a-ti creste sansele de angajare intr-o companie prestigioasa sau pentru a putea accede la pozitii de conducere, nu neglija deloc cizelarea in permanenta a abilitatilor de vorbire, scriere si intelegere in limba engleza. CV-ul tau va cantari greu in fata angajatorilor, iar competentele lingvistice vor face deseori diferenta dintre tine si restul candidatilor.

In lumea comertului si a afacerilor, comunicarea se face de obicei in limba engleza. Lucrand in domeniul de business, este de asteptat sa fii implicat in negocieri si tranzactii realizate in aceasta limba. Capacitatea de a scrie un email, de a raspunde unor solicitari, de a definitiva contracte sau de a participa la prezentari, sedinte si alte adunari in limba engleza iti vor aduce multe aprecieri din partea colaboratorilor. Orice companie multinationala este interesata in primul rand de angajarea celor care se pot descurca independent, fiind capabili sa ia o decizie rapid si sa gaseasca solutii chiar si in cele mai stringente situatii. Asadar, perspectivele tale de angajare si evolutie in cadrul unei companii sunt direct proportionale cu nivelul de pregatire in limba engleza. Nu mai amana intalnirea cu succesul si participa la cursuri de engleza business.

Engleza, limba tehnologiei

Domeniul tehnologiei joaca un rol vital in societatea de azi. Fiecare pas este in stransa legatura cu acesta, fiind mereu expusi terminologiei tehnice, care in majoritatea cazurilor este redata in limba engleza. Cel mai mult se intalnesc cu notiunile in limba engleza, programatorii si cei care lucreaza in mod direct cu aplicatiile software. De asemenea, companiile call center, de telecomunicatii si automotive nu si-ar putea desfasura activitatea fara cunoasterea acestei limbi internationale. Vrei sa devii un bun programator sau visezi sa lucrezi in industria IT? Cu engleza cum stai?

Daca ai in plan sa urmezi studiile universitare intr-o alta tara sau chiar in Romania, dar la profiluri cu predare in engleza, atunci pregateste-te din timp, prin intermediul unor cursuri de  engleza business si dobandeste toate cunostintele necesare. Engleza este limba de comunicare aleasa pentru multe dintre scolile si universitatile de top din lume. Masteratele, doctoratele, cercetarea si mediul academic se bazeaza pe limba engleza. Accesul la documentatii de ultima ora, precum si participarea la cercurile stiintifice internationale au ca bilet de intrare limba engleza.

Inscrie-te din timp la cursuri engleza business si asigura-ti o calatorie fantastica pe tot parcursul tau profesional. Portile cunoasterii ti se vor deschide la un nivel mult mai elevat, atunci cand vei stapani limba engleza.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger