AcasăNewsȘase școli și licee din București trec în online! NAȚIONAL vă prezintă...

Șase școli și licee din București trec în online! NAȚIONAL vă prezintă lista unităților care se închid

(sursa foto: Facebook/Ministerul Educației)

Pe măsură ce mulți români urmăresc datele actualizate cu privire la situația cazurilor noi de COVID-19 depistate la nivelul întregii țări, nu sunt puțini cei care stau cu ochii pe deciziile oficiale cu privire la măsurile ce vizează desfășurarea cursurilor la clase, cu prezență fizică.

Mai nou, s-a aflat că șase unități de învățământ din Capitală – atât școli, cât și licee – vor apela la varianta online de desfășurare a activităților școlare, odată ce s-a dispus suspendarea cursurilor cu prezență fizică.

Lista școlilor și a liceelor

Mai exact, un anunț venit miercuri de la Prefectura Capitalei, după şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), vizează dispunerea suspendării cursurilor cu prezență fizică pentru mai multe unități de învățământ din București.

E vorba despre Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, aflat pe Bulevardul Dacia, din sectorul 1, pentru perioada 2 februarie – 6 februarie, Școala Gimnazială nr. 195, din Sectorul 3, pentru perioada 2 februarie – 7 februarie, Școala Gimnazială nr. 115, din Calea 13 Septembrie – Sector 5, pentru perioada 2 februarie -9 februarie.

De asemenea, pe listă apar și Liceul Teoretic Ion Barbu, din Sectorul 5, unde s-a decis suspendarea cursurilor cu prezență fizică pentru perioada 3 februarie – 7 februarie, dar și despre Școala Gimnazială Constantin Brâncuși, din Sectorul 6, perioada vizată de această măsură fiind 3 februarie-9 februarie, precum și Şcoala Gimnazială „I. Gh. Duca”, din sectorul 5, pentru perioada 2 februarie – 6 februarie.

Altfel, din hotărârea CMBSU reiese și faptul că se propune reluarea cursurilor cu prezenţă fizică pentru Colegiul Naţional ”I.L. Caragiale”, din Sectorul 1 al Capitalei, începând cu data de 2 februarie.

Hotărârea CMBSU poate fi consultată integral AICI.

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger