AcasăNewsCursa pentru sefia DNA. Lazar: Ministrul va putea sa aleaga un candidat...

Cursa pentru sefia DNA. Lazar: Ministrul va putea sa aleaga un candidat dintre cei patru

Augustin Lazar, transformat in vedeta

Pana sa se faca un anunt cu privire la pasul urmator de parcurs in procedura de selectare a unui candidat pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, mai exact sa se anunte daca aspirantii la acest fotoliu indeplinesc criteriile, dupa depunerea dosarelor, procurorul general i-a laudat pe cei patru procurori inscrisi in aceasta cursa.

“Cel mai bun sa castige (…) Este o oferta variata, atat din cadrul DNA sunt trei procurori foarte bine experimentati si cu rezultate considerabile in activitate, cat si un procuror din Parchetul General”, considera Augustin Lazar.

Drept urmare, procurorul general e de parere ca ministrul Justitiei ar avea de unde selecta un candidat pentru sefia DNA. “Ministrul Justitiei va putea sa aleaga un candidat dintre cei patru”, a punctat Lazar, adaugand urmatoarele: “eu am incurajat inscrierea colegilor nostri in aceasta procedura de selectie si faptul ca patru colegi dintre cei care sunt reprezentantivi pentru activitatea Ministerului Public s-au inscris, inseamna ca procurorii au sentimentul datoriei dezvoltat si s-au prezentat la aceasta procedura”.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger